loop=100>
By: Nur Fatin Aliya and Nur Iman Aisya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Saturday, 4-Oct-2008 09:01 Email | Share | | Bookmark
Part 1: Over due....

2 Oct 08 regular appointment@ Queen's Medical Centre....but coz ada slight bleeding ...mama kena tahan kat wad semalamam so dapat ler package percutian percuma 2 hari 1 mlm kat spital...bosan giler...dah kakak Aliya buat drama swasta b4 balik malam tuh

3 Oct 08 dah leh balik rumah....sepatutnya due date dah ni...but baby takada tanda2 utk keluaq lagi ni best kot dok kat dalam....and the good news is.....if mama tak bersalin lagi by this week, tarikh telah ditentukan iaitu pada pagi Khamis 9hb Oct 2008 (bersamaan tarikh bday my arwah ayah) elective ceasarian section akan dilakukan....hopefully everything is going to be ok.....

@Blue Bay, Wad 26 QMC



@Maternity Assessment Suite, QMC






Wednesday, 1-Oct-2008 17:19 Email | Share | | Bookmark
Parcel tiba di pagi raya....

 
 
 
View all 17 photos...
Alhamdulillah...akhirnya parcel yg ditunggu2 tiba jua di pagi raya tapi disebabkan mama tak dengaq abg postman tuh ketuk pintu, so hari ni pulak ler dia hantaq semula kiranya semalam tu beraya dgn baju recycle

jom selongkar dulu b4 gi school..


baju raya utk raya haji ler jawabnya...


bekalan utk beberapa purnama


Tuesday, 30-Sep-2008 16:47 Email | Share | | Bookmark
Aidilfitri 2008

 
 
 
View all 24 photos...
Kami di sini menyambut 1 Syawal sehari awal dari keluarga di Malaysia, berkumpul makan2 selepas solat Aidilfitri, then pi 2 open house...Alhamdulillah Mama pun sempat beraya walaupun dah ada 'false alarm' ni..baby suh mkn dulu puas2 ....hujung minggu nnt byk ler open house, but mama dah tak sempat kot so baik update fp ni cepat2 utk tatapan keluarga di kg...






Monday, 29-Sep-2008 09:53 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR & BATIN



Thursday, 25-Sep-2008 00:16 Email | Share | | Bookmark
~~Happy 6th Years Birthday Nur Fatin Aliya~~

hari ni genap usia Aliya 6tahun....tapi kami dah sambut sabtu lps, celebrate awal sbb takut mama tak sempat...lagi pun bulan puasa so buat weekend boleh sekalikan dengan majlis berbuka puasa utk warga Sutton/Kegworth....










[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net