loop=100>
By: Nur Fatin Aliya and Nur Iman Aisya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Monday, 22-Sep-2008 12:27 Email | Share | | Bookmark
11 days until due date..


hari ni ada appointment ngan GP....Alhamdulillah sumer ok, but lps doc. check perut berkerut muka dia...he..he..dia kata saiz baby ni besaq n still in 'funny position'...kepala engage kat bwh tapi badan hala ke belah kanan jer.....so terus dia call QMC, buat appointment utk scan n lps ni tgk ler cemana....tggu normal or ceaser
pada family n kawan2...doakan lah keselamatan kami yer...semoga segalanya dipermudahkan...amin


big sister...rasmi baby cot


Thursday, 18-Sep-2008 23:26 Email | Share | | Bookmark
Iftar 18 Ramadhan

hari ni tetiba dtg mood rajin bosan sebenaqnya dok umah sorang2....tiba2 terlintas nk buat satay...apalagi kira instant ler ni, perap pun sejam jer...



Thursday, 18-Sep-2008 23:17 Email | Share | | Bookmark
Iftar 15 Ramadhan

Alhamdulillah, dah masuk separuh bulan Ramadhan..terasa cepat jer... setakat ni mama maintain lagi,dpt puasa penuh lagi takat ni...so hari ni start ler jadi surirumah sepenuh masa, i'm on maternity leave now ... hari ni projek instant sardine puff resepi dr fp Kak Liza and cinnamon roll from MatGebu...2 in 1, guna roti canai segera Shanna..





Thursday, 18-Sep-2008 23:11 Email | Share | | Bookmark
Iftar 14 Ramadhan

masa majlis buka puasa MML, Aliya sempat makan sepotong jer kuih lapis, ni kira kuih kegemaran dia ler ni...so esoknya kami pun buat projek ler puas hati makan...1st time buat ni, ikut resepi dr fp Rinnchan...hu..hu..kalau kat M'sia sumer kuih ada, main tunjuk2 jer




sempat main keter control dulu..lambat sgt tggu kuih..


Thursday, 18-Sep-2008 23:01 Email | Share | | Bookmark
Iftar 13 Ramadhan

hari ni ada majlis Iftar Masyarakat Melayu Loughborough, zon Bradton kena sediakan kuih muih so kami bawa popia goreng jer...






[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net