loop=100>
By: Nur Fatin Aliya and Nur Iman Aisya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 15-Jun-2009 21:29 Email | Share | | Bookmark
Sport day...

lamanya tak update fp...penyakit 'M' melanda, sibuk pun yer jgk...ni aksi2 kakak Aliya masa sukan sekolah bulan 6 kalau tak silap..sempoi jer sukan depa, budak2 pakai jer baju ikut warna kumpulan masing2, takyah sibuk2 beli baju sukan..hi..hii...jimatttt...sumer pelajar amik bahagian,1 jam jer siap...










ni lak xtvt Aisya kt rumah..



Sunday, 14-Jun-2009 19:35 Email | Share | | Bookmark
Carsington Water..

family day out...bawak tokma jln2 Carsington Water, tak rancang pun nak pi sini, tetiba jer rasa nk kuar rumah sbb cuaca mcm elok jer...so tak sempat nk masak apa2..kalu tak leh picnic, lain kali leh gi lagi...Aliya pun tak puas main kt park...






































Thursday, 4-Jun-2009 10:12 Email | Share | | Bookmark
TokMa n Roses

tokma melepas geram ngan bunga2 rose, balik dr hantar Aliya sekolah pagi tadi....jom layan










Wednesday, 3-Jun-2009 23:19 Email | Share | | Bookmark
TokMa@UK

utk tatapan family kt msia yg tak sabaq2 nk tgk TokMa@UK...


1st time jumpa tokma, Aisya happy jer..


xtvt harian melayan cucu..he..hee..

jln2 tgk bunga..kt laman org jer, sorry ma kami tak sempat tanam munge..ceh alasan..ki..kihh

xtvt hari ahad...yg ni musti tokMa suka


Sunday, 3-May-2009 23:15 Email | Share | | Bookmark
bye-bye Chik...

sebulan yg lalu...


Aisya terpaksa hantaq kakak pi school pagi2...


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net