loop=100>
By: Nur Fatin Aliya and Nur Iman Aisya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 12-Apr-2009 18:50 Email | Share | | Bookmark
Easter break..

cuti pjg tapi tak myempat nk plan jln2, cuaca pun tak berapa ceria..asyik hujan jer so kami cuti2 kt rumah jer laa...but this time 3 familys pay us a visit...


sepupu dr Glasgow, more pic here http://abduhsafinar.myphotoalbum.com


Syahrin&co from Leeds and Marjan&co from Conventry


act Dr Marjan ni schoolmate mama masa sek. rendah..kat Malaysia tak jumpa, mai jejak kasih kt UK




Sunday, 5-Apr-2009 10:18 Email | Share | | Bookmark
take a break..

minggu ni sepatutnya cuti2 London, tapi Summit G20 punya pasai, trip terpaksa dibatalkan so utk mengubat hati yg lara, jom cuci mata





























Sunday, 29-Mar-2009 21:15 Email | Share | | Bookmark
Wollaton Hall, Garden and Deer Park

ambik kesempatan cuaca yg elok ni pi Wollaton Park, Nottingham...byk museum dlm tu tapi tak sempat nk masuk...























huiiihhh lega dh abih dah tu baru outing 2jam..2 hari kalu


Monday, 16-Mar-2009 20:46 Email | Share | | Bookmark
aktiviti anak-anak..

tension2 kat lab balik umah tgk muka depa ni sejuk jer...especially si kecik ni suka sengeh2 skrg ni..




hahhaaa yg si kakak ni pulak suka melaram skrg ni..pastu siap suh kita snap gambo dia lak tu


ni minggu lps skolah kakak buat Open Evening ...masa ni parents blh pi menjenguk keadaan sekolah anak... so masa ni kita leh g belek2 tgk..gambo sekitar dlm kelas kakak..beg sekolah depa ni mmg ringan, sbb buku tinggal kt kelas, masing2 ada laci utk simpan buku... sempoi jer sekolah kat sini...tadak exam pun so tadak ler stress budak2 ni cikgu kelas mengajar sumer subjek utk kelasnya, kdg2 sahaja dibantu oleh cikgu lain, so perkembangan serta prestasi murid mmg dia tahu dr A-Z...


Depa ni belajar sambil main...byk aktiviti seperti lawatan, hari berpakaian biasa (selalunya last day b4 cuti skolah), belajar masak dll...Aliya mmg suka sgt ler buat2 kraftangan dan lukis melukis ni..


Sunday, 1-Mar-2009 20:11 Email | Share | | Bookmark
sepetang di Nottingham uni. park

dah lama Chik terperap kt umah...baru berpeluang bawak pi jln2 kenal Nott.uni...so apalagi model2 ni amik peluang ler



















more pictures kat Abah's flickr kt link sebelah tu..


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net