loop=100>
By: Nur Fatin Aliya and Nur Iman Aisya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 21-Feb-2009 08:52 Email | Share | | Bookmark
4 month old

 
 
 
View all 6 photos...
lama tak update lps abih citer snow..he..hee... tadak foto session sebenornya..masing2 sibuk, weekends pun kena buat lab, so terhad ler sikit nk jln2..Aisya pun dh masuk 4bln, berat pd 9 feb ari tu dah 6.65kg, patutler raser berat semacam jer dukung dia..kakak Aliya pun dah tak larat dah nk dukung..





Thursday, 5-Feb-2009 20:20 Email | Share | | Bookmark
5-2-2009

bangun2 pagi ni snow turun dgn lebatnya...snow berkat on abah's bday





mama just baked chocolate cake, hu..hu..huu rosak programku hadiah tak sampai2, maybe royalmail tersekat snow kot tu ler sapa suh beli last minute ampun yer abah, lately mama busy lab...kih..kihh alasan...


Thursday, 5-Feb-2009 00:37 Email | Share | | Bookmark



Wednesday, 4-Feb-2009 20:32 Email | Share | | Bookmark
a walk to remember...


hari ni sumer dah gi sekolah..no more main2 snow yer


Tuesday, 3-Feb-2009 20:25 Email | Share | | Bookmark
jom main sledge....

hari ni matahari dah muncul, tapi snow masih lg tebal...apalagi jom sledging....

jgn tiru aksi2 di bwh ni yea...








[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net