loop=100>
By: Nur Fatin Aliya and Nur Iman Aisya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 2-Feb-2009 12:42 Email | Share | | Bookmark
Heavy snow...

hari ni snow turun dgn lebatnya...Aliya mmg bangun awal sbb mmg excited nk buat snowman...so bagi peluang kat dia, tak pi school...he..he..rupa2nya sapa2 yg gi school pun kena balik awal..esok mmg confirm sekolah tutup...eeeemmm konon2 nk buat snowman, belum apa2 lagi dah nangis sejuk sgt, akhirnya mama yg kena buat itu snowman..ha...haa...enjoy posing2 dpn & blkg rumah jer...





























kul 3 ptg mama terpaksa pi jgk lab, sbb mmg nk kena buat RNA extraction, rupanya kat SB campus pun sumer org dinasihatkan balik awal sbb dijangka snow makin lebat, sunyi sepi...hu..hu..keseorangan ler mama kat lab...



kuar2 lab, tu dia dah malam....yeahaaaaaa esok SB campus pun tutup... boleh guling2 lagi kalu tahan ler...ha..haaa






Thursday, 29-Jan-2009 21:27 Email | Share | | Bookmark
Aisya 3 month +++







Monday, 19-Jan-2009 21:15 Email | Share | | Bookmark
outing..

xtvt hari ahad..mmg sabtu/ahad jer boleh bwk Chik keluar..weekdays mama-abah-aliya keluar pagi, balik dah gelap... tinggal ler 2 beranak ngan aisya kat rumah...balik dr Junction 28 bawak pi tunjuk sekolah mama n abah @ Sutton Bonington...











Monday, 19-Jan-2009 21:11 Email | Share | | Bookmark
wajah kesayangan hamba...







Sunday, 18-Jan-2009 21:56 Email | Share | | Bookmark



birthday mum tak brp sihat dah seminggu kena selsema+batuk, so permintaan abah utk buat mkn2 pun tak dpt ditunaikan, lain kali yer...then dpt2 jer bday present terus hilang demam

Quote:
Sebaik-baik umur adalah yang dipanjangkan umur tetapi penuh dengan taat kepada Allah dan amal soleh. Seburuk-buruk umur adalah yang panjang umurnya tetapi penuh dengan dosa dan maksiat kepada Allah. Orang yang akan selamat di alam akhirat adalah yang selamat di alam kubur. Orang yang selamat di alam kubur adalah orang yang selamat ketika di akhir hidupnya.


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net