loop=100>
By: Nur Fatin Aliya and Nur Iman Aisya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 10-Jan-2009 17:17 Email | Share | | Bookmark
Winter@Long Whatton..

on the way back from L'boro...sajer abah lalu jln kampung..kiri kanan penuh ladang...view mmg cantik, so apalagi chik dipaksa jd model ler... tak leh nk pose byk2, sejukkkkk..ketaq gigi...ni pun kuar kereta tak sampai 5 minit..beku jari2....ni pakai camera hp jer, guna dslr kalu, lagi ngancam








Monday, 5-Jan-2009 11:38 Email | Share | | Bookmark
Aisya 3 month old..





Saturday, 3-Jan-2009 11:30 Email | Share | | Bookmark
L'boro market..

2-3 hari hibernate, ari ni bwk Chik kuar jln2 pi pasar...tak ramai lg org niaga, still cuti raya kot...takpun sejuk sgt tak kuasa nk dok kt luar lama2...ronda2 jap, mkn kt Maxim, pi tesco..then balik umah..kat rumah jgk yg best






Aisya berbungkus 3 lapis, sepanjang keluar tu tido jer dia..nasib baik balik tu ok jer tak demam


Wednesday, 31-Dec-2008 08:10 Email | Share | | Bookmark
KakChik @ United Kingdom

freezing..
frosty..
happy faces..
View all 13 photos...
Alhamdulillah kami menutup tirai 2008 dgn menyambut kedatangan Chik ke bumi UK...bagi menghabiskan cuti lps spm ni adalah baiknya dia mai sini babysit Aisya..kih..kihh kiranya sejarah berulang ni, back in 1992, masa mama lps spm.. 1 day after KakChik's 1st bday, Ma melahirkan Faiz, so mama ler jadi babysitter dia dulu

Kakak Aliya mmg excited giler menunggu mak menakan dia, tak lena tidor..jenuh ler mama nk menjawab macm soalan...sampai2 jer mokcik terus kena melayan buat art

Perjalanan lebih 16jam amat memenatkan ditambah pula dgn cuaca yg amat sejuk, suhu dibawah takat beku..so 2-3 hari ni just lepak kat rumah jer, bagi rehat secukupnya coz Isnin ni dah nk kena jaga Aisya, mama dh nk masuk lab.....so apalagi kakChik marathon layan Heroes dari Season 1,2 dan 3


sejuk wooo...dok dlm duvet mmg best niLOL


sampai jgk akhirnya..


bekalan 3 thn tak habis ni...siap cuci, ready utk masuk freezer


barang seludup


Friday, 26-Dec-2008 15:24 Email | Share | | Bookmark
Boxing day..


dari tingkap bilik...cuaca sblh pagi yg amat sesuai utk xtvt kunjung mengunjungi outlet2 jualan murah bagi yg berduit..kami lepak kat rumah jer


senja nan merah..



[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net