loop=100>
By: Nur Fatin Aliya and Nur Iman Aisya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 23-Dec-2008 12:06 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday...

to Mok Chik (23 Dec.) and Su Ih (24 Dec)...

love from Aliya and Aisya


Saturday, 20-Dec-2008 12:59 Email | Share | | Bookmark
suatu senja...


senja di musim sejuk..kat belakang rumah, xtvt abah sementara tggu nasik masak..ghee..hee...

jom hangatkan badan ngan phak choi with black pepper sauce..my mum recipe

pekena ngan grilled salmon n nasi panas2,,,,yummmyyyyy


Tuesday, 16-Dec-2008 11:33 Email | Share | | Bookmark
Aliya's banana cake...

he..he..lama dah tak main masak2 bersama Aliya..sian dia, kureng sikit masa nk melayan dia main masak2 bila dah ada si kecik ni....eemmm so carik ler idea, weekend jer mesti ada pisang lebih lunch box, asyik buat cekodok jemu jgk, lagipun abah tak mkn cekodok pisang mama ngan aliya jer pulun....jommmm buat kek pisang...guna resepi simple kt sifu link sebelah tu, pisang+tepung+telur+minyak masak then blend...pepandai jer masukkan coklat masakan tuh, buh dlm adunan or guna wat deco ...mmg laju kakak Aliya punggah tinggal 2-3 ketui jer utk lunchbox..


yg ni buh coklat dlm adunan

yg ni deco..nama dia tuh..



Monday, 15-Dec-2008 11:27 Email | Share | | Bookmark
Dinner Aidil Adha cum AGM (DAcA) MML 2008

majlis ni berlangsung malam sabtu lps...kali ni zon kegworth/sutton kena masak daging kambing korban, so mama buat gulai and paru goreng bercili (1st time masak paru nasib baik ler byk rujukan sifu2 masak kt link sebelah tu )









Saturday, 13-Dec-2008 11:12 Email | Share | | Bookmark
Aisya 2 month old..

kejap jer masa berlalu..pejam celik pejam celik dah pun 2 bulan umur si kecik ni..

pipi yg gebussss..

gaya tido yg sgt digemari..selalu abah jadi mangsa..

play time..

suka sengeh2..

pantang tgk camera...suka pose budak ni


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net