loop=100>
By: Nur Fatin Aliya and Nur Iman Aisya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Friday, 12-Dec-2008 22:36 Email | Share | | Bookmark
snowy day...

entry tertunda lagi actually snow ni turun 2 minggu lps..bangun pagi jer tgk memutih kat luaq dan snow turun dgn rancaknya..elok jer siap prepare breakfast n lunch box utk abah n kakak tgk2 snow dah stop tak sempat nk wat ABC pulut tapai ...





Thursday, 11-Dec-2008 12:22 Email | Share | | Bookmark
Aliya@Christmas Play..

smlm mama,abah n Aisya ke sekolah Aliya utk bagi sokongan moral kat dia buat persembahan..kalu tak pi kesian lak, mak bapak org lain sumer ada...dalam sejuk2 tu redah ler jugak angkut si kecik Aisya...this yr dah Class 2 naik pangkat sikit, jadi 'angle'...last yr jadi black cow







kakak Aliya tgh nyanyi..

confidence level mmg tinggi budak2 ni..tadak pun yg malu2..







this year Irfan jadi unta la pulak...last year penari padang pasir...

supporters

with her class teacher and friends after the performance...


Monday, 8-Dec-2008 17:31 Email | Share | | Bookmark
Salam AidilAdha 1429H

AidilAdha kali ni amat bermakna buat kami sbb ni merupakan 1st raya utk Aisya juga utk kami ber4.... Tapi sebelah pagi mama ada appointment ngan GP and 1st immunisation Aisya..cian dia kena inject dua2 belah peha dipagi raya nasib baik peha gebusss
so utk memeriahkan raya haji yg tak berapa nk meriah kt UK ni, mama merajinkan diri masak sikit jemput org2 kg Kegworth-Sutton mkn tengahari..menu nasi minyak, gulai ayam, mutton chop goreng ala mamak,acar mentah,pulut cicah serunding, cheesecake n strawberry jelly n majlis akikah Aisya diadakan di kg kat Kedah....









Wednesday, 3-Dec-2008 11:36 Email | Share | | Bookmark
Aisya 1 month +++

eemmm lama dah tak upload gambo..sorry yer pd keluarga kat M'sia yg dok tggu nk tgk perkembangan Aisya...maklum ler dah masuk winter ni..sumer jadi lembab, nk update fp pun jadi malas skrg ni dok berkurung jer kat rumah, malas nk kuar so tadak xtvt posing2 kt luar...bukan apa mama ni kan jenis kulit sensitip, bila winter jer kulit jadi kering then gatai, Aisya pun dah nampak tanda2 kulit kering gak...hu..huu..so snap gambo kat umah jer ler








Wednesday, 19-Nov-2008 13:49 Email | Share | | Bookmark
serupa tapi tak sama...

Aliya,,,


Aisya..


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net