loop=100>

My name: Nur Fatin Aliya and Nur Iman Aisya
My Fotopage: http://fatin-aliya.fotopages.com/
About me: A Picture's Worth a Thousand Words
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Ma DiHaA
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERKINI Lokasi kami di PJ, Selangor. Sudi2kanlah klik http://mamawandiha.blogspot.com/search/label/Tempahan(Di SINI) untuk melihat tempahan yang kami terima. Terima kasih. Since 11th Jan 2010, 12.01 pm THANK YOU TO ALL VISITORS.. ;-) View this Fotopage entry
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
zoul harun
Latest entry:New day
Lama betul tak berfotopages ni. Hampir lupa password..he..he.. :-D Mari layan gambar ayam dan lamb bbq ni. ..he..he.. View this Fotopage entry
BBQ Lamb
Sweet n Spicy
Latest entry:Food Magazine RASA shooting
View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Haiza Asmar
Latest entry:Mandi manda dTeluk Batek
Venue: Teluk Batek, Perak Date: June,2012 ...ni kira back dated entry laa... Overnight (2D1N) at dChalet near the beach... biar anak2 ibu main laut sepuas2nya... Actually my family mmg sukakan laut,pantai,swimming pool wt xtvties.. :-> :-> kat sini pun ada byk xtvt pantai spt banana ride (ayah aje yg naik), jet ski, boating (kami satu family naik ronda2) etc... Ok la..w.pun pantai ni x se'best' pantai mcm kat Penang tu....Ok jom layan.... :-> :-D :-> :-D :-> :-D :-> :-D :-> :-D :-... View this Fotopage entry
ni time naik boat..
Mama sya
Latest entry:Pindah ke alamat baru
Assalammualaikum buat semua. Mamasyafotopages dah pindah ke sini ; http://dapur-mamasya.blogspot.com/( Dapur Mamasya). View this Fotopage entry
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
jie jie
Latest entry:60. HERBA KHAZANAH WARISAN - DURIAN BELANDA/SIRSAK
Salam semua Manfaat Buah Sirsak / Sirsat Sebagai Obat Kanker, DLL Berikut uraian kandungan gizi dan kegunaan buah, bunga dan biji sirsak / sirsat untuk kesehatan terutama untuk pengobatan kanker, ambeien, sakit liver, bisul, eksim, rematik, sakit pinggang, dll Nama Umum : Buah sirsak / sirsat Nama Latin : Annona muricata L Nama lain : Soursop (Inggris), Corossol atau Anone (Perancis), Zuurzak (Belanda) guanábana (Spanish), graviola (Portuguese), Brazilian Paw Paw, Corossolier, Guanavana, Toge-Ba... View this Fotopage entry
halaman ku
Latest entry:salam aidilfitri
huhu... mmg dah sunyi dah fp nie, semua dah berpindah ke FB, siapa2 nak add gua, jom klik... View this Fotopage entry
norhasimah mohd nor
Latest entry:LAUK-PAUK ALA KAMPUNG
View this Fotopage entry
mami yati
Latest entry:Sayur Kulit Rambai dgn Kcg Panjang
Sayur Kulit Rambai dgn Kcg Panjang Kulit rambai (buahnya mcm langsat/duku.. tapi ini rambai) secukupnya 10 orat kacang pjg 1 biji bawang besar .. potong 8 2 biji cili masak dipotong memanjang 3 ekor sotong.. di hiris 1 biji kelapa.. ambil santan 3 ekor ikan selayang.. di rebus dan ambul isinnya.. di hancurkan Kulit rambai di ramas2 .. untukbuang masamnya... Kemudian dicelur dgn kacang panjang . Sejat.. Pas tu.. campurkan semua sekali bahan2 diatas,,,, masukkan santan.. garam .. sesuaikan ra... View this Fotopage entry
nak kasi jiran2 dpn umah
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
Ina Fandy
View this Fotopage entry
RaY KinZoKu
Latest entry:THE WELCOME PAGE / MUKADDIMAH
* Welcome to KeLaTé : ~ A Self Rediscovery ~ * Background Music : Chaconne by Secret Garden * This Welcome Page is to remain on top of every update. For the latest update, just scroll down. * This site is tuned for best viewing with http://www.mozilla.com/en-US/firefox/(Mozilla Firefox). * Proceed to http://raykinzoku.fotopages.com/cgi-bin/view_archive.pl?user=5958(ARCHIVE) for past entries. * Text excerpted from : William Armstrong Graham's " Kelan... View this Fotopage entry
On the other hand, this is Kuala Terengganu from the same period
Faridah Yahya
Latest entry:Autumn at UK 2009
Salam buat semua...Setelah hampir 4 bulan tak update fotopages ni,....saksikan la aksi2 anak2 di musim luruh ni..Walaupun sejuk....kakak, abg an dan adik...seronok sangat posing kat taman... View this Fotopage entry
Ala...cutenyer Abg an
Afifah Jaafar
Latest entry:Raya Raya
Sedikit persiapan raya utk senangkan hati... First time buat sendiri kuih raya yg consider renyah utk dibuat hee.. Raya kali ni agak kurang senang hati sebab kejar dateline. Nak amik gambo waktu raya pun takde mood huhu. Gambo kuih raya kena amik sbb nak wat kenangan sebab balik nanti mgkn takkan buat lagi :-D. View this Fotopage entry
fifi fad
Latest entry:aildilfitri 2009
Salam Aidilfitri 1430H! fifi fad dan keluarga ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin. semoga ramadahan yg lalu mendapat keberkatan dari-Nya. aidilfitri kali nie sgt bermakna buat fifi fad kerana abah dapat bersama2 meraikan syawal 1430H dan merupakan raya terakhir fifi fad dan suami di Loughborough. untuk raya kali ini, fifi fad joint venture open house bersama tiga keluarga lain. abah n suami fifi fad telah memasak tiga kilo rendang seri serai, fifi fad pulak memasak nata d... View this Fotopage entry
zairul and zack
Latest entry:We have moved!
Terima kasih kerana masih mengunjungi fotopage ini. Kami telah berpindah ke tempat baru; URL : http://www.cikkiah.com Instagram ID : @cikkiah [ https://www.instagram.com/cikkiah/ ] http://s1362.photobucket.com/user/zazmil/media/cikkiahig2_zpswyl6pcqr.jpg.html() How've you been? :-) View this Fotopage entry
Muna Mahdzar Fadaaq
Latest entry:Thank you
“I can no other answer make, but, thanks, and thanks.” ~ William Shakespeare I would like to take this opportunity to record my utmost gratitude to the Ambassador of Malaysia in the Netherlands, H.E. Dato' Dr Fauziah Mohd Taib for her guidance and putting her faith in my abilities. To all my friends in the Netherlands, it has been a pleasure and an experience that will not soon be forgotten. To my cyber-friends, who have been sharing my journey and have been a part of my life these past ... View this Fotopage entry
Virus Promoter
Latest entry:Sukan Tahunan
Salam.. Sukan sekolah kakak... best juga tengok budak-budak happy... View this Fotopage entry
Roslan Ghazali
Latest entry:kjhkldsfds
View this Fotopage entry
Helwa Masyarakat Melayu Loughborough
Latest entry:Ladies Outing 6 Jan 2009
Pembuka tirai tahun ini dan untuk helwa baru: Puan Pengerusi Helwa- Puan Norun Farihah Tarikh: 6hb Januari 2009 Jumaat Masa: 6:00 petang Lokasi: 21, Loweswater Drive, LE11 3RR, Loughborough (rumah Ed, Maya &). Aktiviti: (a) Tazkirah oleh Puan Affa (b) Belajar memasak oleh Puan Raja Okid (Mak Affa)- masakan Arab Shashuka View this Fotopage entry
maklang azie
Latest entry:MARI BERHIJRAH DARI RUMAH SETINGGARDEN KE RUMAH BANGLO
DENGAN INI, ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA MAKLANG TELAH BERPINDAH KE RUMAH BANGLO DI http://maklangazie.blogspot.com RUMAH BANGLO MAKLANG JAUH DARI KESIBUKAN KOTA...KIRI KANAN HIJAU BELAKA...TAPI BUKAN ATAS BUKIT LE.....NANTI BUKIT RUNTUH LAK....JADI BAGI SESIAPA YG NAK JENGUK BANGLO MAKLANG TU DIPERSILAKANLAH YE... :-D RUMAH PUN MASIH LINTANG PUKANG LAGI SBB BESOR BENOR ..MENGECAT PUN TAK ABIH LAGI TU.... :-D TAK TAU MANA NAK DICAMPAK SEGALA BARANG...HUHUHU :-D DUK DI BANGLO TAK SAMA NGAN DUK DI SETING... View this Fotopage entry
yusnita hamzah
Latest entry:Al-Fatihah...
Al Fatihah.. Pemergian nenek tersayang pada tanggal 2 Feb 2009.. Rasa amat terkilan kerana tidak sempat berjumpa buat kali terakhir... :-( ..Apakan daya kerana Dia lebih menyayanginya.. Semoga roh nenek dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang2 beriman dan beramal soleh...Amin.. KENANGAN MIRUL BERSAMA NEK YANG View this Fotopage entry
zira mzin
View this Fotopage latest entry
kembara nazuri
Latest entry:UYIN after 3 months...
sekarang ni tak sempat nak shoot gambar lain...gambar anak je la boleh entry kat fp ni... nurin nazanin selepas 3 bulan lebih... View this Fotopage entry
Helwa Nottingham Malaysian Community
Latest entry:**Ladies just wanna have fun!!..Majlis Penutup Helwa 2009/2010**
Salam All, This is it...our last entry for this term, 2009/2010. After this, 2 new AJK will take over...pheeeew! :weee: Majlis penutup ni telah diaadakan di University of Nottingham (Padang belakang Bangunan Trent)...alhamdulillah, everything went as planned..and alhamdulillah, the weather pun was on our side...thank god for that! :cloud9: Thank you to all yang hadir....to all yang telah bersama2 bersusah payah menyediakan juadah for that day...thank you all so much!! And thank you for bei... View this Fotopage entry
meeting,sambil tunggu tuk solat asar
Eed Yahya
Salam buat semua...Dah lama tak update fotopages ni. Kami semua sihat.Cuma sibuk sedikit. Nak pindah rumah....Selalunya orang akan berpindah ke rumah yang lebih besar...Tapi kali ni kami berpindah ke teratak yang lebih kecil.....Cukuplah buat kami tiga beranak ni. Thanks buat kengkawan yang sudi membantu.... ;-) La ni dekat ngan stadium Aston Villa...so sapa2 nak tengok bola boleh la mai sini... View this Fotopage entry
masih kosong..barang2 tak masuk lagi
Sara Farhan Faris
Latest entry:Life between Two Continents!
Dah hampir 2 bulan yayah & faris balik Malaysia...memang banyak peristiwa menarik sepanjang tempoh nih - antaranya kenduri kahwin kat trolak, sukma kat nganu 7 mcm2 lagi. Faris pun secara tetap dah dok Nganu dan akan masuk Taska TTG dalam minggu nih. So far Faris dah menysuaikan diri duduk seorang..tak byk karenah..cuma sakit kulit ezema nya sesekali menyerang..dan setiap malam terpaksa disapu losyen ke seluruh badannya. Kini Fotopages nih dikendalikan dari 2 benua yang berbeza... View this Fotopage entry
safrul izani
Latest entry:Afif
Terjumpa gambar ni masa nak upload kat sini.... Tak salah ni masa kat Aviemore bulan 4 lepas...Dan satu lagi gambar lepas dia mandi... keje nak main jer.. nak pakaikan baju pun susah sekarang nih.... View this Fotopage entry
halijah hussin
10 Julai 2009 Hari ni la start weekend mama yg paling bz...Start Helwa Grand Gathering kat umah Unty zehan...ada bbq best..sebab tak tau nak nyumbangkan aper...kiter buat sate jer..he he kuah sate lom pro...so owg le yg bawak...malas nak citer lelebih...tapi memnag gempak! sumer yg datang pon sporting jugak...hehe credit gak kat helwi yg dtg tolong bakar ayam & sate..~papa sofia pon ada tau~ so layan jer la... :-D View this Fotopage entry
window soppin~
arif aiman
Latest entry:PHOTO COLLAGE
Paint Shop Pro XI ~ Tutorial COMBINE PHOTOS TO CREATE A PHOTO COLLAGE ------------> Task 1: Open File 1. ExecutePaint Shop Pro XI 2. Open the images by using (File --> Open) or click on the “open” icon on the toolbar or press key. The “open” dialog box as Figure 1 below will appear. Figure 1: Open File 3. Select the file(s) you want to open and click the “open” button or press key. 4. All your selected image(s) will be opened on the workspace. ... View this Fotopage entry
Private Palpatine
Latest entry:Lesson 17: Adding Automation Using Actions - Part 3: Loads
This is a continuation of the previous tutorial on saving and sharing actions. After all, what good is saving a new action without knowing how to load it? Also, if you're working with actions a lot, it's likely you'll be downloading them from websites such as the Adobe Studio Exchange (http://share.studio.adobe.com). You'll need to know how to get those actions into Photoshop so that you can use them. Step 1: Before you load an action, make sure you have an action to load. This could be an action tha... View this Fotopage entry
Day & Night
Alesha Luqman
Latest entry:Snow 2010
View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016